Mitä ihmettä se höpisee? No liikettähän on tapahtumassa. Kun puhuttiin lainoista, joustoluotoista and "you name it", ynnä muuta veloista niin: Onko osakemarkkinoilla aistittavissa dipin tynkää? Dollari on heikko, rapakon takana tapahtuu. Korean kimi rakentaa ydinpataljoonaa vai onko tämä vain mustalettisen pienen miehen puheita? Kaverillahan menee lujaa ja öisin palstojen mukaan seitsemän sadan taalan konjakki maistuu. Yeneihin liikkuu rahat tänään, viimeviikolla, huomenna taas johonkin muualle?

Olenko se vain minä, vai jyllääkö epävarmuus aina syksyisin?

Ainakin mitä tulee ydinohjuksiin, niin onhan tuossa jotain, mitä pelätäkin. Suomessa kuitenkin tallataan syksyä pitkin kohti mahdollisesti maaliskuussa alkavaa mustaa talvea... Ainakin täällä Helsingissä. Lahdessa odotetaan lunta jo Helmikuun 23.

Postauksen pointti: Vuodatus!

Ei ole tapana valitaa tai jauhaa turhasta, mutta pankkilainaantuneena ja muutenkin luottokorttivelkaantuneena aina välillä miettii elämän kulkua ja sitä, mitä tässä nyt tapahtuu. Tämä ei ole ohjenuora, vaan silkka höräytys maanantai-illan ratoksi ja blogin eläminen on kriittistä omalle hyvin voinnille tällä hetkellä. Tälläkään ei ole mitään merkitystä. Järkeäkään ei tässä ole? Jatketaan kuitenkin eteenpäin leuka polvissa kohti marraskuuta, jolloin saadaan ensimmäinen ja kolmanneskymmeneseitsemäs ensi ja jälkijumi. BLOGI KUITTAA!