En ole päivittänyt blogiani hetkeen ja tiedän, että en pysty käsittelemään tätäkään aihetta yhdessä aiheessa muuta kuin hyvin suppeasti, joten aion jakaa sen kahteen tai kolmeen osaan. Olkoon tämä pelkästään esipuhe siis.

Sopivan joustoluoton, kulutusluoton tai pankkilainan valinta mietityttää aina. Päässä hyörivät kysymykset: "Olikohan laina nyt varmasti halvin?", "Voinko luottaa tähän palveluun?", "Olisinko tarvinut kuitenkin lainaturvan?", "Olisinkohan voinut saada jostain lainaa, jossa on paremmat ehdot joustavuuden suhteen?" Ja niin edelleen...

Lainan etsimisessä kannattaa olla tarkkana, mutta siitä ei kannata tehdä itselle ihan ylivoimaista taakkaa. Muutama prosentin kymmenyksen ero koroissa ei työssä käyvän lompakossa juurikaan tunnu. Et kuitenkaan tule suurella varmuudella löytämään sitä maailman halvinta lainaa, mutta halvimman sakkiin pääset kuitenkin helposti.

Seuraavassa kirjoituksessa kerron, kuinka pääset helposti näkemään lähes koko Suomen, kyllä, koko Suomen lainatarjonnan pienellä vaivalla. Joustoluottojen ja kulutusluottojen vertailu kannattaa, verkossa se käy myös helposti & mitään se ei maksa. Tässä vinkki, mitä blogin seuraava vaihe voisi käsitellä ;)